Schrijven, een vak apart?

Het invlechten van woorden, die opgaan in vloeiende en beeldende zinnen. Een kunst die niet voor iedereen is weggelegd. 

Waarom zou je moeilijk doen, als het met Zen Assistance kan?

Ik help je graag om jouw dromen, werkelijkheid te maken. Een succesvolle tekst, speciaal voor jou op maat geschreven.

Voor  zowel bedrijven als particulieren, kan Zen Assistance jou van dienst zijn bij het schrijven van de meest uiteenlopende teksten. Van foldermateriaal, slogans en webteksten, tot PDF brochures en complete (auto)biografieën. Voorafgaande aan iedere (potentiële) opdracht, vindt er een uitvoerig intakegesprek plaats. Dit kan zowel  telefonisch zijn, en/of door middel van videobellen, zodat ik intuïtief, op jouw frequentie kan “fijn tunen”. Zo komen we op dezelfde golflengte te zitten en kan ik met volle overgave van start gaan met jouw opdracht! 

Uiteraard, in het geval van (auto)biografisch werk, zal er veel (meer) sprake zijn van een nauwe samenwerking. Dit vanwege dat de toekomstige lezer van je autobio, het ervaart, dat het vanuit jouw ziel geschreven is. De meeste (auto)biografieën zijn delicaat en bevatten soms ook pijnlijke passages. Mede door mijn coaching achtergrond, kan er indien hier behoefte aan is, ruimte worden gemaakt voor een stukje (rouw) verwerking. 

In de loop der jaren heb ik enorm veel mooie opdrachten mogen doen, waar ik trots op mag zijn! Een kleine greep: Eindredactie Vijvers & Tuinen – Liefdeshoroscopen Mercurius Astro – Brochures voor CasaLasDunas makelaar bekend van TV  – Blogs  – Bedrijfsplannen – Workshops –  Social Media campagnes – Advertentieteksten en Slogans

 

Trainingen en workshops

Door scherp te blijven en een eerlijke visie te hebben over jezelf, is het mogelijk om deel te nemen aan trainingen en/of workshops zodat je het beste uit jezelf kunt halen! 

Trainingen

De trainingen zijn dusdanig ontwikkelt, dat leerstof beslist niet saai is. Je moet hierbij denken aan Talententrainingen, Training Sociale Vaardigheden (volgens de Goldstein methodiek), Taalpatronen (speciaal voor coaches en consulenten) en presentatie trainingen (denk hierbij aan training ervaringsdeskundige) Uiteraard is mijn werkwijze uniek en anders. Buiten veel kennis opdoen, is er ook ruimte voor humor. Met een hoog infotainment gehalte! *Vanwege de huidige COVID-19 situatie, zijn er uitsluitend online trainingen mogelijk!

Workshops

Er zijn diverse workshops die ik organiseer. Waarbij je vooral moet denken aan: zelfkennis, inzicht in jezelf en herstelondersteunende workshops, zoals: wederopbouw na een destructieve relatie zoals narcistisch misbruik of verslaving. Ook kun je een workshop volgen hoe je als HSP in een harde samenleving, of als ondernemer kunt overleven. Voor het bedrijfsleven zijn er workshops, waarbij communicatietrainingen en timemanagement aan de orde komen. Zodat je communicatieve skills sterker worden en tijdnood niet meer in je woordenboek voorkomt. 

Professional Organizing

Ook wanneer je wat meer structuur in je leven of op de zaak kunt gebruiken, dan kan Zen Assistance jou zeer goed van dienst zijn! Ik ben gediplomeerd coach op het gebied van AD(H)D, waardoor structuur aanbrengen in je leven, opeens zoveel eenvoudiger blijkt.

Professional Organizer

Voor zowel particulieren als bedrijven, kan ik helpen met het vinden van de juiste structuur. Denk hierbij aan verhuizingen, dreiging van burn-out door teveel hooi op je vork te nemen en speciale doelgroepen (pubers, ADHD en LVB).

Goed hoeft niet altijd duur te zijn!

Maak kennis met Zen Assistance: intuïtief en kwalitatief de beste keuze!

Webteksten/Social Media

Naast een moderne website, is een goede tekst, ook op de bekende Social Media kanalen, een must! Het is dan ook heel belangrijk om jouw online visitekaartje, sterk in de markt te zetten! 

Doelgroep

Om de juiste doelgroep te bereiken is het noodzakelijk om te ´triggeren´. Een website met het complete content, moet hongerig maken en smaken naar meer… Social Media is altijd in beweging, net zoals jijzelf als ondernemer! 

Oplossingen

Door je teksten te laten schrijven door Zen Assistance, ben je gegarandeerd van jarenlange expertise. Voor ieder budget een oplossing! Klik op de button voor meer informatie. Ook voor de perfecte website, waar je zelf geen omkijken naar hoeft te hebben, uiteraard op maat ontworpen en geschikt voor alle (mobiele) apparaten.